• Kijk voor acties in de webshop
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, binnen 3 werkdagen in huis. Let op, door Corona mogelijk langere bezorgtijden.
  • Bezorgkosten € 7,25, ophalen is ook mogelijk.

Oprichting DAP Midden-Drenthe

In december 2020 is DierenArtsenPraktijk Midden-Drenthe opgericht door René Bosman. Ik houd praktijk net buiten het mooie dorp Westerbork. Dit is hét moment voor mij om mijn eigen koers te varen, vanzelfsprekend in samenspraak met u als klant. Ik wil mijzelf graag verhuren als ZZP'er aan diverse dierenartsenpraktijken. Ook kunnen veehouders mij inschakelen bij problemen, liefst in overleg met de eventuele eigen dierenarts.

Door mijn ervaring van bijna 20 jaar, kan ik u helpen met diverse diersoorten en bij diverse hulpvragen binnen de diergeneeskunde.

Heeft u rundvee, een paard, kleine herkauwers (schapen en geiten) en/of gezelschapsdieren (honden, katten, knaagdieren) dan ben ik u graag van dienst. Belt u mij gerust voor een vrijblijvend gesprek. Bij mij staan het dier en de eigenaar centraal. Wilt u graag een dierenarts aan huis voor uw gezelschapsdier (hond, kat, konijn, etc), dan is er een uniek concept, de ThuisDierenarts Midden-Drenthe (https://www.facebook.com/ThuisdierenartsMiddenDrenthe).


Corona:

Uiteraard worden ook in mijn praktijk de maatregelen rond Corona in acht genomen. Samen dienen we zoveel mogelijk rekening te houden met elkaar. Vriendelijk adviseer ik u de hygiëne maatregelen op te volgen, vaker uw handen met zeep te wassen en bij de geringste gezondheidsklachten de afspraak af te zeggen.


D.A.P. Midden-Drenthe op Facebook

 

Volgt u de DierenArtsenPraktijk Midden-Drenthe al op Facebook? Nee, gaat u dan snel kijken, de eerste 275 volgers en likers zijn er al. Daarom zijn er inmiddels al 5 winnaars getrokken uit de eerste 275 volgers. De winnaar zijn: Anita Koeling, Amanda MK, Maartje Jaagersma, Thea Rodenboog en Ivo Mep. Zij wonnen een mooie mok van de DAP Midden-Drenthe of een voerbak voor hun hond of kat. Bij 300 volgers gaan we weer een mooie prijs verloten, bent u de volgende? 

 


Echografie GD!

DAP Midden-Drenthe heeft de beschikking over een echo voor kleine huisdieren. Hiermee kunnen we gericht in het binnenste van de dieren kijken, bv om dracht of juist geen dracht te constateren. Heeft u interesse bel dan gerust voor een afspraak, 06-30725230

 


Attentie!!

Rhinopneumonie uitbraak in Valencia(2021).

Beste paardeneigenaren, zoals u wellicht via de media hebt kunnen vernemen is er in Valencia (Spanje) het zeer besmettelijke Rhinovirus uitgebroken. Er zijn al 6 paarden aan gestorven en vele zijn in behandeling. Ook zijn er Nederlandse paarden bij dit evenement in Spanje geweest, maar van een uitbraak in Nederland is nog geen sprake. Ons advies naar u, als paardeneigenaar, is om de paarden te gaan vaccineren tegen het Rhinovirus. Dit geeft geen 100% bescherming, maar verlaagd wel de infectiedruk. Hiermee willen we een uitbraak in Nederland voorkomen. In verband met de grote behoefte aan het vaccineren tegen het Rhinovirus (en de beperkte voorraad vaccin) is snel reageren belangrijk, indien u wilt vaccineren bel dan tijdens kantooruren (8.00 - 18.00 uur) naar 06-30725230 voor een afspraak.

Zie voor uitleg over Rhinopneumonie op de site van de Gezondheidsdienst voor dieren:

Rhinopneumonie (gddiergezondheid.nl)