Oprichting DAP Midden-Drenthe

In december 2020 is DierenArtsenPraktijk Midden-Drenthe opgericht door René Bosman. Ik houd praktijk net buiten het mooie dorp Westerbork. Dit is hét moment voor mij om mijn eigen koers te varen, vanzelfsprekend in samenspraak met u als klant. Ik wil mijzelf graag verhuren als ZZP'er aan diverse dierenartsenpraktijken. Ook kunnen veehouders mij inschakelen bij problemen, liefst in overleg met de eventuele eigen dierenarts.

Door mijn ervaring van bijna 20 jaar, kan ik u helpen met diverse diersoorten en bij diverse hulpvragen binnen de diergeneeskunde.

Heeft u rundvee, een paard, kleine herkauwers (schapen en geiten) en/of gezelschapsdieren (honden, katten, knaagdieren) dan ben ik u graag van dienst. Belt u mij gerust voor een vrijblijvend gesprek. Bij mij staan het dier en de eigenaar centraal. Wilt u graag een dierenarts aan huis voor uw gezelschapsdier (hond, kat, konijn, etc), dan is er een uniek concept, de ThuisDierenarts Midden-Drenthe (https://www.facebook.com/ThuisdierenartsMiddenDrenthe).


D.A.P. Midden-Drenthe op Facebook

 

Volgt u de DierenArtsenPraktijk Midden-Drenthe al op Facebook? Nee, gaat u dan snel kijken, de eerste 275 volgers en likers zijn er al. Daarom zijn er inmiddels al 5 winnaars getrokken uit de eerste 275 volgers. De winnaar zijn: Anita Koeling, Amanda MK, Maartje Jaagersma, Thea Rodenboog en Ivo Mep. Zij wonnen een mooie mok van de DAP Midden-Drenthe of een voerbak voor hun hond of kat. Bij 300 volgers gaan we weer een mooie prijs verloten, bent u de volgende? 

 

Nieuw!

D.A.P. Noord-Drenthe opgericht en ook te volgen op Facebook.

 

Sinds 1 April 2024 is D.A.P. Noord-Drenthe opgericht in de omgeving Norg Na de sluiting van D.A.P. Norg is er geen mogelijkheid in Norg om je dier(en) te laten behandelen. Daarom is D.A.P. Noord-Drenthe (een dependance van D.A.P. Midden-Drenthe) opgericht. Helaas is er nog geen pand gevonden en worden alle behandelingen in Westerbork bij D.A.P. Midden-Drenthe aan de Beilerstraat 24 uitgevoerd.

Inmiddels kun je D.A.P. Noord-Drenthe ook volgen op facebook (D.A.P. Noord-Drenthe).


Echografie GD!

DAP Midden-Drenthe heeft de beschikking over een echo voor kleine huisdieren. Hiermee kunnen we gericht in het binnenste van de dieren kijken, bv om dracht of juist geen dracht te constateren. Heeft u interesse bel dan gerust voor een afspraak, 06-30725230